By the way...

Så är det roligt att Aftonbladdret jämför Johan Palm med Pete Doherty och hävdar att den förstnämnde sätter "hjärtan i brand". Palm skulle behöva ligga i för att bli så nergången som Doherty är, men han kan vara Bolibompa-versionen av Babyshambles-Pete. Byt ut spriten mot cola och den sunkiga coolheten mot, ja, en svensk.

Och ja, han lär sätta många hjärtan i brand förr eller senare - när alla får reda på att han faktiskt låter som han gör efter att ha varit i puberteten. Tror det kallas mordbrand?

Kort sagt

När jag var yngre och fri från allt vad bankkort hette så förstod jag mig aldrig på folk som skulle betala något för tio kronor på kortet. Vem fan har inte en tia i fickan tänkte jag ofta när någon nonchalant sträckte fram VISA-kortet mellan pek- och långfingret. Det tog alltid tid att stå bakom någon som skulle slå in koden eller visa legitimation som de aldrig hade med sig. Idiotier.

Sen står man där fem-sex år senare och undrar varför de inte tar kort i skolkafeterian, det är ju urlöjligt! Vem fan har en tia med sig varje dag?

Allt som behöver sägas


RSS 2.0